Ziggo WiFiSpots

Ziggo WiFiSpots is een stukje service van Ziggo zodat de klanten bijna altijd WiFi door heel Nederland kunnen hebben.

Elke router van Ziggo dienst tevens als WiFiSpot, zo kunnen ze bijna een compleet landelijke dekking hiervan bieden! En dat is best wel handig!

Geen klant van Ziggo? Dan kun je hier helaas geen gebruik van maken. Of toch wel? 😉

Ziggo WiFi wachtwoord kraken

Ben je klant bij Ziggo? Dan heb je onze software waarschijnlijk niet nodig (tenzij je WiFiSpots niet ingesteld hebt en onderweg bent). Zo stel je Ziggo WiFiSpots in.

Wil jij ook door heel Nederland gebruik maken van de +- 2 miljoen WiFiSpots van Ziggo maar ben je geen klant? No worries!

Onze software kan ook het wachtwoord van Ziggo WiFi achterhalen namelijk. Er is als het ware geen verschil met een ander wachtwoord. Je kunt verbinding maken met de gebruikelijke stappen welke in de handleiding staan.

Ziggo WiFi wachtwoord kraken van Ziggo WiFiSpots

Wist je dat: er een speciale WiFiSpot functie in de software is gebouwd omdat Ziggo zo populair is?

Een ander voordeel is dat je op vrijwel alle locaties een Ziggo router kunt vinden (tenzij je ergens in Lutjebroek door het weiland loopt ;-)). Als je eenmaal aangemeld bent met een WiFiSpot dan hoef je vervolgens niet meer opnieuw in te loggen voor andere WiFiSpots.

Veilig internet van Ziggo

De reden waarom je WiFi wilde hacken is waarschijnlijk omdat je niet alleen sneller maar ook veiliger internet wilt. Daar ben je van verzekerd met een verbinding van Ziggo ook al gaat het via de thuisaansluiting van iemand.

Goed om te weten: Router eigenaren hebben op geen enkele manier toegang tot internetverkeer wat via hun WiFi hotspot functie gaat.

Behalve veilig is het ook nog eens lekker snel, iets wat ook gewenst is natuurlijk.

Je kunt met elk apparaat (smartphone, tablet, laptop en PC) dat onze online software kan draaien verbinding maken met een WiFiSpot van Ziggo.

Download de WiFi hacker software

1 gedachte over “Ziggo WiFiSpots”

Plaats een reactie