KPN Fon

KPN Fon WiFi Hotspots is een geweldige uitvinding van KPN waardoor je als KPN klant vrijwel overal gratis WiFi hebt. Niet klanten van KPN kunnen ook gebruik maken van de meeste spots:

Een groot deel is gratis maar er zijn ook premium hotspots. Voor premium hotspots krijg je 15 minuten gratis toegang, daarna kun je tegoed kopen om toegang te houden (dit geldt ook voor KPN klanten).

Liever niet betalen? Lees snel verder over de WiFi tool en KPN Fon.

KPN heeft in Nederland op ruim 1 miljoen plekken hun Fon Hotspots staan, onder andere op de NS Stations en andere drukker bezochte plekken. In vergelijking met de Ziggo WiFiSpots is dat de helft (2 miljoen WiFiSpots heeft Ziggo).

Wat Ziggo niet heeft en KPN wel, is een wereldwijde dekking van hotspots. Wereldwijd heeft KPN namelijk 20(!) miljoen Fon WiFi hotspots staan, dus waar je ook bent zijn er mogelijkheden voor gratis internet. Woei!

De voordelen van de KPN Hotspots zijn:

✔ KPN WiFi HotSpots zijn in Nederland en het buitenland beschikbaar
✔ Voor iedereen: Ook niet klanten van KPN kunnen er gebruik van maken.
✔ Via de KPN App kun je makkelijk je dichtstbijzijnde hotspot vinden

En als ik geen klant van KPN ben?

Niet klanten van KPN kunnen tijdsblokken kopen, bijvoorbeeld 30 minuten WiFi. Het is redelijk prijzig maar wel veilig internet.

Betere optie? Jup, die hebben we zeker. De WiFi hacker kan namelijk de Fon spots manipuleren voor onbeperkt gratis toegang.

Fon Hotspot tegoed kopen

Het kopen van tegoed voor de Fon Hotspots kun je doen wanneer je verbinding maakt met de hotspot. Je krijgt automatisch een startscherm waar ook tegoed gekocht kan worden.

Download de WiFi hacker software